Dinxperlo 1 – Sp. Rekken 1 3-0

Zondag 5 november speelde Rekken een uitwedstrijd tegen Dinxperlo. Dinxperlo had met negen punten in de competitie een voorsprong van twee punten op Rekken. Een belangrijke wedstrijd dus om een directe concurrent op een achterstand te zetten. Na een prima wedstrijd vorige week tegen MEC, was er dan ook vertrouwen aan Rekkense zijde. Rekken speelde de wedstrijd in de volgende opstelling:

 1. Dylan Bijlsma
 2. Sjoerd Weernink
 3. Bram Helmers
 4. Mike Kerkemeijer
 5. Tom Bannink
 6. Kevin Stokkers
 7. Damas Damen
 8. Thijs Tankink
 9. Nick van der Luyt
 10. Jordy te Raa
 11. Merijn Roos
 12. Job Groen
 13. Joey Vos
 14. Jasper Stein
 15. Daan Papenborg
 16. Jorg Antvelink

 

Rekken begon sterk aan de wedstrijd tegen Dinxperlo. Het energieke spel dat gebracht werd leverde in de beginfase van de wedstrijd dan ook al enkele kansen op. Na 10 minuten spelen werd een uitstekende pass van Thijs Tankink binnengeschoten door diepgaande Merijn Roos. Een prima doelpunt dat echter werd afgevlagd vanwege buitenspel. Slechts twee mensen constateerden deze overtreding. De ene had een vlag, de ander een fluit. Ondanks deze domper wist Rekken in de eerste helft toch nog enkele kansen te creëren. Nick van der Luyt had namelijk ook voor rust ook de kansen om de 0-1 te kunnen maken. Ook onze tegenstander uit Dinxperlo, dat misschien wel de betere voetballers had van deze twee ploegen, wist een aantal mogelijkheden te creëren maar niet te verzilveren. Ruststand 0-0.

Na rust bleef het energieke spel van Rekken intact. Nick van der Luyt kreeg nogmaals de kans om een doelpunt te scoren, maar wist de mogelijkheid niet te benutten. Ook Merijn Roos had een grote kop kans in deze tweede helft, maar wederom geen doelpunt voor de mannen in het groen. Uiteindelijk was het Dinxperlo dat na ongeveer een uur spelen de 1-0 wist te maken. Een tegenslag voor Rekken. Dankzij dit doelpunt leek de ban doorbroken, en kreeg Dinxperlo nog enkele kansen. Ondanks het inbrengen van de aanvallend ingestelde Job Groen en Joey Vos wist Rekken een 3-0 nederlaag niet te voorkomen. Rekken was absoluut teleurgesteld met het resultaat, maar mag terugkijken op een wedstrijd waarin het prima heeft gespeeld, kansen gecreëerd heeft en vechtlust heeft getoond. Met deze instelling moet er echter de volgende wedstrijden wel punten gepakt worden! Zondag 19 november is de datum waarop dit moet gebeuren, Rekken treedt dan thuis aan tegen de mannen van SVGG.

 

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.