Sp Rekken JO8-01 – Deo JO8-02

Na twee weken te hebben gevoetbald in de stromende regen scheen vandaag eindelijk weer eens de zon! Hier werden we erg vrolijk en blij van want die regen hadden we nu wel een keer gezien. Toen iedereen aanwezig was begonnen we met de warming-up. Deze ging goed en iedereen had zin in de wedstrijd. Om half 10 trapte we af op het hoofdveld. Eerst nog even onze Jel natuurlijk!!   Sportclub Rekken!!

Iedereen gaat op zijn eigen positie staan. Siem was de keeper de eerste helft. We begonnen fel aan de wedstrijd. Hierdoor kwamen we na 3 minuten al op een 1-0 voorsprong! Het was een goed uitgespeelde kans. Devon de rechts achter speelt de bal naar de mid mid Sil. Deze kapt en draait wat mannetjes uit en zet hem perfect voor op Boaz, die schiet hem hard in de hoek! Na de 1-0 blijven we goed voetballen. We spelen goed samen, zien elkaar staan en lopen veel vrij. Er worden veel acties gemaakt door Lars, Stijn, Boaz en Sil. Door deze goede acties kunnen Jasper en Pieter vaak scoren. Ook onze verdedigers Max en Devon verrichten goed werk. Deo heeft maar 1 schot op doel gehad de eerste helft, en deze werd knap tegen gehouden door onze top keeper Siem! Doordat we zo goed hebben gespeeld de eerste helft staat het bij rust al 8-0 voor ons!!! Thies en Sharon gaven aan dat het super goed ging in de eerste helft en dat we dit de tweede helft moesten vast houden. We beginnen de tweede helft met een keepers wissel. Siem mag voetballen en Max keept de tweede helft. We beginnen de tweede helft wat minder fel dan dat we in de eerste helft startte. Een goede actie van Pieter levert de 9-0 op maar dan krijgen we twee doelpunten tegen. Ook de top keeper Max kon hier niets aan houden. We zijn weer wakker geschut en gaan weer meer samenspelen met elkaar. Ook maken we meer acties op de helft van de tegenstander. Sil schiet een perfecte corner van Jasper binnen! Na 40 minuten is de terechte eindstand 14-2!!! Goed gedaan toppers. Iedereen mag nog een penalty nemen en deze word door veel van jullie raak geschoten. Ook heeft Max veel penalty’s van de tegenstanders tegen gehouden, knap hoor! Nadat we iedereen van Deo een handje hebben geschut lopen we richting de kleedkamer. Hier word luidkeels gezongen: Wie heeft er gewonnen??? Wij hebben gewonnen!!!!!

Doelpunten: 1-0: Boaz, 2-0: Devon, 3-0: Sil, 4-0: Pieter, 5-0: Jasper, 6-0: Jasper, 7-0: Pieter, 8-0:Stijn, 9-0: Pieter, 9-1,9-2 10-2: Sil, 11-2: Jasper, 12-2: Sil, 13-2: Sil, 14-2: Boaz.