Rekken verliest onverdiend met 2-1

Na de 0-0 in de thuiswedstrijd tegen Zeddam/St.Joris beloofde het een spannende 2de wedstrijd te worden in Zeddam. Rekken begon goed en had het betere van het spel, Zeddam was alleen met hoge ballen gevaarlijk. Rekken kreeg wat kansen en een doelpunt van Merijn Roos werd onterecht afgekeurd wegens buitenspel. Even later was het Marc Grooters die Rekken verdiend op een 1-0 voorsprong zette. Ook na rust hetzelfde beeld en de 2-0 voor Rekken hing in de lucht. Maikel Stokkers was in een duel iets te afwachtend en Zeddam kreeg hierdoor onverwacht een kans. Jorik Reijerink bracht redding maar de scheids zag er een penalty in en trok ook nog een rode kaart. Even later stond de achterhoede helemaal verkeerd bij een lange bal en scoorde Zeddam de 2-1. Rekken kreeg nog een paar goede kansen op de gelijkmaker maar het zat niet mee. Zeddam trok zeer onverdiend aan het langste eind en promoveert naar de 4de klasse. Rekken krijgt donderdag of zondag nog een laatste kans op klasse behoud tegen 4de klasser Peeske.

Gerelateerde berichten

Comments are closed.