Joop Leusink winnaar EK poule 2016

De EK poule 2016 van Sp. Rekken is gewonnen door Joop Leusink. De hoofdprijs, een bedrag van 250 euro, werd hem gisteren overhandigd. Joop heeft gedurende bijna het hele toernooi in de top van het klassement gestaan. Hij heeft zelf geen computer, maar zijn kleinkinderen hebben hem wel een beetje op de hoogte gehouden. Bij het invullen heeft kleinzoon Dennis geholpen.

Joop, van harte gefeliciteerd en veel plezier bij het besteden van de prijs.

De andere winnaars hebben hun gewonnen bedrag ook ontvangen of zullen dat een dezer dagen ontvangen. Wij feliciteren alle winnaars. Daarnaast willen we alle deelnemers en ook alle mensen die een boekje hebben gekocht, maar het formulier niet hebben ingeleverd hartelijk bedanken voor hun bijdrage. De actie is wederom een groot succes geworden en heeft Sp. Rekken een heel mooi bedrag opgeleverd waarmee binnenkort de houten kozijnen van de kantine en de bestuurskamer kunnen worden vervangen door kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Nog een paar weetjes:

  • Geen van de deelnemers heeft de finale Frankrijk – Portugal voorspelt.
  • 19 deelnemers hadden Portugal in de finale.
  • 65 deelnemers hadden Griezmann als topscoorder.
  • 1 deelnemer had Portugal in de finale + Griezmann als topscoorder.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie en op naar het WK 2018. Hopelijk dan weer met Nederland.

 

2016-07-12-PHOTO-00000183

Gerelateerde berichten