RekkenMC1 Kampioen

Na een zeer spannende wedstrijd  tegen BonboyMC1 dat zelf ook nog kampioen kon worden speelde Rekken met 1-1 gelijk en pakte de titel op doelsaldo dat beter was dan dat van de meisjes van Hector. BonBoys had in het begin het betere van het spel en hield Rekken aardig onder druk. Rekken kreeg echter de beste kansen en ze verzuimden om met een 3-0 voorsprong de rust in te gaan. Uit een cornerbal werd de bal van dichtbij in getikt en Rekken ging toch nog met een 1-0 voorsprong de rust in. Na rust bleef Bonboys aandringen en in de laatste minuut wisten ze toch de gelijkmaker te maken. Er werd nog wel afgetrapt maar de tijd zat erop en het feest van de RekkenMC1 kon beginnen!! Een rondtocht met een hot-tub door Rekken volgde en de trainers/leiders Wouter , Henriëtte , Moniek en Sam moesten natuurlijk ook nog te water.