Pupil van de week: Marlynn Reinders

De pupil van de week van komende zondag is een evenwichtige, zelfverzekerde, vriendelijke en vrolijke meid die haar zaakjes goed op orde heeft en precies weet wat ze wil. Ze is erg blij dat ze zondag aan de beurt is om pupil van de week bij het eerste van Sportclub Rekken te mogen zijn. Ze is er wel druk mee geweest want ze heeft haar hele familie , vrienden en bekenden uitgenodigd om te komen kijken want Rekken speelt die dag de belangrijke wedstrijd tegen KSV uit Vragender. We hebben het over Marlynn Reinders, de snelle en ongrijpbare linksbuiten van het D team.

Marlynn is 11 jaar en woont aan de Slemphutterweg in een mooie boerderij. Haar ouders zijn Benno en Mariët. Julien is haar zus en Jarno haar broer. Ook Rocky de trouwe en heel lieve hond woont bij hen. Het is wel jammer dat Rocky al 13 jaar is en een beetje oud word.

Marlynn zit op “OBS de Berkel” in groep 8. Creatief en gym vind ze de leukste vakken. Creatief is ze zeker wel en ze kan vooral mooi tekenen. De “Berkelschool” is een kleine maar ook heel gezellige school. Je kent iedereen en je kunt er mooi met alle kinderen spelen. Ook haar beste vriendinnen Lynn en Iris zitten op deze school evenals haar andere vriendinnen Elke, Danique, Anouk en Femke.

Marlynn was 7 jaar toen ze bij Rekken op voetbal ging. Nadat ze haar zwemdiploma had gehaald mocht ze kiezen bij welke sport ze wilde. Daar hoefde Marlynn niet lang over na te denken want voor voetbal heeft ze alles en alles over. Zo begon ze in het F team en inmiddels is ze eerste jaars D speelster en moet ze leren op een groot veld te spelen. Maar dat gaat best goed en de deskundige en sympathieke trainers Adri en Maurice geven goede aanwijzingen. Het liefst speelt ze rechtsbuiten maar ze staat meestal op de linkervleugel. Deze plek komt in het D elftal nu eenmaal beter uit en het gaat ook eigenlijk best wel goed. En als uit èèn van haar talrijke voorzetten een doelpunt word gescoord is het hele team blij. Marlynn wil nog wel even zeggen dat het D team een fijne groep is en dat ze met iedereen goed op kan schieten.

Wat Marlynn goed vind bij Rekken is dat er naast voetbal zoveel uitjes georganiseerd worden. Zo is ze pas nog met de junioren meisjes naar “de Grolsch Veste” geweest. Daar speelden de dames van FC. Twente een  Europacupwedstrijd tegen Bayern München. Het was een heel mooie, sfeervolle en spannende wedstrijd en de einduitslag was 1-1. Marlynn is heel blij dat ze dit  heeft meegemaakt en heeft het toegangskaartje nog bewaard. Ook de voetbalwedstrijden die in de zaal georganiseerd worden vind ze gaaf. Wat haar ook prima is bevallen is Speedsoccer in de sporthal in Zieuwent. En dit jaar mag ze voor het eerst meedoen met de dropping in januari. Tot nu toe mocht ze meedoen met de speurtocht die altijd georganiseerd word voor de E en F teams en dat was ook mooi. Maar vanaf de D  mag je meedoen met de  dropping en dat lijkt haar een nieuwe en spannende uitdaging. En dan is er nog het jaarlijkse voetbalkamp in juni. Daar is Marlynn al een paar keer naar toe geweest en het is altijd weer leuk en gezellig. Het bosspel, de stormbaan, levend bingo en het avondspel in het donker zijn vaste en spannende onderdelen van het kamp.

Marlynn is fanatiek supporter van FC Twente. Bayern Munchen is volgens haar de beste en mooiste club in het buitenland. Arjen Robben is daar de sterspeler en tevens de beste speler van Nederland. Twee spelers van Rekken komen volgens Marlynn in aanmerking als beste speler van onze club. Dat zijn Nick van der Luyt en Wouter Rexwinkel.  Marlynn hoopt vurig dat ze zondag bij de wedstrijd tegen KSV weer de uitblinkers zijn en flink zullen scoren en dat Rekken zal winnen. Aan haar zal het niet liggen want als pupil van de week zal zij de spelers van Rekken flink aanmoedigen.

En wij van Rekken wensen Marlynn en iedereen die ze heeft uitgenodigd een onvergetelijke middag toe.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment