Rekken C1 naar de finale !

Rekken C1 behaalde gisteravond in de halve finale een mooie 1-4 overwinning in Almelo op PH. Rekken kwam na een busreis van een uur goed voor de dag en scoorde na 1 min. al de 1-0 en niet veel later werd de 2-0 al binnen getikt. Hierna voerde PH de druk wat op met lange ballen en had Rekken even moeite om het spel onder controle te krijgen maar verder dan wat schoten van afstand kwamen ze niet. Ook na rust bleef Rekken de controle houden maar was er soms wat gemakkelijk balverlies waardoor PH toch wat kansjes kreeg. Rekken bleef echter voetballen en bouwde de score verder uit na 0-3 en 0-4.  In de laatst minuut schoot PH van afstand raak maar Rekken nam de verdiende 1-4 overwinning mee naar huis en kan zich gaan opmaken voor de finale !  De finale van de KNVB-beker is op zaterdag 16 mei in Eibergen , tegenstander is Excelsior’31. Bekijk de foto’s..

Gerelateerde berichten

Leave a Comment