Rotor Recreatief voetbaltoernooi geslaagd

Op een zonnige vrijdagavond 6 juni werd voor de 23e keer het Rotor Recreatief 7-7 voetbaltoernooi voor volwassenen georganiseerd dit keer op sportpark ‘t Asterloo  van Sportclub Rekken. 17 teams streden om de cup met de grote oren. Het toernooi werd georganiseerd door de Eibergse Sport Federatie i.s.m. FC Eibergen en Sportclub Rekken. De titel ging naar team Wansink Zonwering en Woninginrichting en het enige deelnemende damesteam de Chickie Chickens won de Fair Play-prijs. Swift Boys 8 werd 2e en Team 0546 werd 3e. De derde helft was als vanouds weer goed verzorgd in Rekken. Het toernooi werd mede mogelijk gemaakt door Rotor, de sportpromotor. Kijk voor de foto’s op onze website www.sportfederatieberkelland.nl Volgend jaar wordt het toernooi weer na afloop van de competitie georganiseerd bij FC Eibergen.

 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment