Rekken DA2 – SVV’91 DA1

Op zondag 6 april was het weer zo ver, na een liefdevol weekend met de super mooie bruiloft van Ivonne en Arjan. Stonden we om 11 uur op het Sportpark ’t Asterlo om om 12 uur de wedstrijd tegen SVV ’91 te spelen. De vorige keer dat we hier uit tegen moesten wonnen we met 0-4.

Opstelling: Chantal  Laura-Lisa-Tanja-Iris He-Annika – Julia – Ivonne- Marieke – Bregje – Ilse

Wissels: Shannon, Danique

Na de warming-up stonden we dan op veld 2. SVV’91 had de eerste aftrap, het fluitje klonk en de wedstrijd was begonnen. Waar SP. Rekken nou precies zat met hun gedachten is nog steeds een raadsel. Maar SVV’91 was binnen 20 seconden bij het doel van SP. Rekken en maakte daar ook direct de 0-1. Nou na de eerste 20 seconden stond SP.Rekken op de middenstip om aftrap nummer 2 te nemen. Nu waren we wel even wakker geschud maar of dat voor lang was valt niet te zeggen. De bal controle en concentratie van SP.Rekken was ver te zoeken. En dit was ook te merken want al gauw was SVV’91 weer bij het doel van SP.Rekken en maakte hieruit de 0-2. Dit deed de dames niet veel goed en de hoofdjes gingen al gauw omlaag. Na veel gepruts en paniek werd het in de helft van de eerste helft 0-3. Veel beter werd het er niet op voor de dames van SP.Rekken. De scheidsrechter fluite af. En SP.Rekken ging met een achterstand van 0-3 de rust in.

In de rust werd ons vertelt dat het een afschuwelijke wedstrijd was. En daar was ook iedereen het mee eens. Toen werd ook het een en ander veranderd in de positie’s om meer snelheid op te bouwen voor in waar we goals uit moesten creeëren. Zo gezegt zo gedaan zul je zeggen…

Ondertussen hadden we al opgevangen van SVV’91 dat ze s’ochtends heel erg op zagen tegen deze wedstrijd en dat al veel van hun team zich wouden afmelden. En toen Dames 1 van SP.Rekken langs liep werd er door de dames van SVV’91 gezegt: “Volgens mij hebben we daar de vorige keer tegen gespeelt”.  Dat blijkt ook alweer wat voor een wedstrijd we aan het spelen waren..

De volgende 45 minuten gingen van start en moesten we bewijzen dat wij de gene zijn die boven aan staan. Het leek nog steeds nergens naar. Tot dat Laura met haar mooie schot kwam wat tot een mooi goal eindigde dus 1-3! Nog twee goals te gaan en we staan weer gelijk. En daar kwam SVV’91 weer met hun aftrap. Wij hadden dat moeten zien aankomen, want het ging precies zoals in de eerste 20 seconden, SVV’91 stond weer bij het goal van SP.Rekken en daar werd de 1-4 gemaakt. Over de rest van de tweede helft kan eigelijk vrij weinig positiefs gemeld worden en dit lag ook aan SP.Rekken zelf. We mochten blij zijn dat de scheidsrechter affloot en dat er nog niet meer tegen goals waren gevallen. Einde wedstrijd 1-4

We hebben er voor gekozen om deze wedstrijd geen ‘Women of the Match’ te kiezen.

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.