Phenix DA 1 – Rekken DA 2

Zondag 23 maart moest Rekken dames 2 uit tegen Phenix dames 1. De wedstrijd begon om 11:45. De vorige keer hadden we van dit team met 10-1 gewonnen, dus we wisten wel dat we dit konden winnen. We hadden bij Rekken eerst nog bespreking, waar ook alvast de opstelling werd verteld. Van de meisjes C1 hadden we vandaag de hulp van Danique en Romee.

De opstelling voor de rust: Iris Heng, Tanja-Laura-Marieke-Romee, Ilse-Lieke-Iris Has, Danique-Ivonne-Julia.
Wissels: Aniek en Shannon.

In het begin speelde we niet helemaal zo als het zou moeten, waardoor er in de eerste 20 minuten veel geschoten werd op het goal bij ons, maar gelukkig ging er geen een erin. Ook werd er telkens op lange afstand geschoten bij ons. Toen schoot Lieke een prachtig goal vanaf de lange afstand, wat er voor zorgde dat we met 0-1 voor kwamen te staan. Later maakte Laura een hands bal, waardoor er een penalty kwam en de tegenstander scoorde, 1-1. Ilse maakte een goal na een solo van haar, waardoor het weer 1-2 werd. In de zelfde minuut dat Ilse scoorde, werd er een tegen goal gemaakt, 2-2. De tegenstander probeerde later te scoren, maar de bal werd 3 ker uit het goal gehouden voordat de bal eindelijk weer weg was bij het goal. De hele eerste helft werd er slap gevoetbald. Iris Heng pakte de bal van de grond, maar het was een terug speel bal, waardoor er een indirecte vrijetrap kwam, wat zorgde voor de 3-2. Voor de rust kwam er nog een lange afstand schot van de tegen partij, wat zorgde voor een 4-2.

De opstelling na de rust: Iris Heng, Tanja-Laura-Aniek-Marieke, Ilse-Lieke-Iris Has- Shannon-Ivonne-Julia.
Wissels: Danique en Romee.

We begonnen in het begin van de tweede helft iets beter dan de eerste helft, wat ervoor zorgde dat Ivonne een schot op het goal maakte, maar helaas niet in het goal. Wel volgde daaruit een corner voor ons, maar helaas kwam daar niks uit. Julia maakte later ook nog een goal, 4-3. Er kwam een kans voor Ilse door een voorzet van Julia, maar hieruit kwam geen goal. Er kwam een penalty voor de tegenstander door een overtreding van Aniek, terwijl er helemaal niks aan de hand was, 5-3. Er kwam weer een goal voor de tegenstander, doordat Iris Heng jammer genoeg de bal losliet. 6-3. Toen kwam er nog een goal voor de tegenstander van lange afstand, en er kwam als laatste nog een goal tegen na een tweede schot omdat de bal terug kaatste van Iris. Eindstand 8-3.

In het algemeen werd er slap gevoetbald. Maar ook de tegenstander was niet eens heel erg goed. We baalde allemaal heel erg. Tijdens de wedstrijd is er niet gewisseld, alleen in de rust

De woman of the match was Lieke geworden.

 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment