Rekken 5 op stoom

Rekken speelde afgelopen zondag de uitwedstrijd tegen SVBV 4. Thuis werd nog verloren dus we waren gewaarschuwd! Henk H maakte zijn opwachting weer als spelverdeler na een blessure afwezigheid van enkele maanden. Vanaf het begin was Rekken geconcentreerd en iedereen hield zich aan zijn taken! Al snel kwamen de eerste speldenprikken van Rekken kant en bij de derde was het raak! Jan B stoomde na een goede pass van Henk S richting goal en maakte de 0 – 1.

Daarna bleef Rekken de betere partij al bleef SVBV het af en toe proberen richting het Rekkense doel zodat Bob af en toe handelend moest optreden. Rekken deed wat het moest doen en na een mooie aanval zorgde Marcel M voor de 0 – 2 . Thee..

De tweede helft werden de spelers met kleine pijntjes vervangen door spelers met andere kleine pijntjes. SVBV wilde de tweede helft er gelijk bovenop zitten al was het van korte duur want Rekken scoorde na een snelle uitbraak de 0 – 3 door Rob K. Bij SVBV knakte er wat en Rekken raakte op stoom. De ene na de andere counter kreeg SVBV op hun oren en al snel maakte Rob K de 0 – 4. Bij de 0 – 5 kwamen Jan B en Rob K elkaar op snelheid weer tegen in de 16 zodat Jan B van dichtbij vol het doel trof. Henk H zocht bij de laatste aanval de achterlijn op zodat hij eenvoudig terug kon leggen en Rob K voor de 0 – 6 en tevens eindstand kon zorgen.

Hierdoor blijft Rekken 5 in het spoor van de toppers in deze klasse en aangezien er twee topteams hadden verloren was deze 3e overwinning op rij zeer welkom!!

Bij deze wil ik Marco S nogmaals feliciteren met zijn 40e verjaardag. Het moet voor hem een fijn gevoel zijn om nu echt bij de grote jongens te mogen horen.

Doelpunten Marcel M 1 Jan B 2 Rob K 3

Gerelateerde berichten

3 Thoughts to “Rekken 5 op stoom”

  1. … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: sprekken.nl/2014/03/21/rekken-5-op-stoom/ […]

  2. … [Trackback]

    […] There you can find 19126 more Info on that Topic: sprekken.nl/2014/03/21/rekken-5-op-stoom/ […]

Leave a Comment