Dropping D-C jeugd

Nadat ‘s middags door een aantal ouders de bus van Hartemink met  50 meter landbouw plastic was geblindeerd kon het  feest beginnen. Iets voor zeven uur diende iedereen zich te verzamelen bij de kantine van Sp.Rekken, zo’n 50 kinderen gaven hier gehoor aan. Nadat de 8 teams  waren ingedeeld kon iedereen zich begeven naar de bus. Na een kleine omweg kwamen ze bij de bestemming aan ,dit keer werden ze gedropt bij Zwillbrock op een mooie  plek met nog weinig herkenningspunten. De eerste groep vertrok klokslag half 8 vervolgens mocht om de 5 minuten een groep vertrekken. De eerste vraag die gesteld werd door de groepen was waar zijn we? Het antwoord was Waarom denk je dat het een dropping heet ,je kunt links, rechts ,rechtdoor  enz. Nadat de groepsleider de opdracht had voorgelezen*zoek een takje van 30,7 cm,* zoek een muntstuk die het dichts bij 2014 komt,* maak een zo origineel mogelijk bloemstuk,en  de poppetjes waren geteld kon men vertrekken. Iedere groep met zijn eigen tactiek.  De uiteindelijke winnaar koos ervoor om dwars door het maïsveld te gaan,ze dachten  op enig moment wel een tractorspoor te zien dat  waarschijnlijk wel naar een huis/weg leid waar iets te herkennen valt. Na  zo’n 2 uur en kwartier kwam de eerste groep binnen met vlak daarna de tweede groep. De overige groepen kwamen ongeveer 10 minuten na elkaar binnen  alleen de laatste groep had iets vertraging maar was rond 22.35 uur binnen. In de kantine moest er nog een vragenlijst worden ingevuld ,Na het eten  van een bakje patat en wat drinken werden de punten bij elkaar op geteld. De uiteindelijke winnaar was de groep van Rens,Tom,Femke,Emma,Robin,Pepijn en Benno Diepenmaat

Om 23.00 uur werd de avond afgesloten.
Gerald Vos

 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment