Rekken 5 wint op glijbaanveld

Weer stond er een topper op het programma voor Rekken 5.  KSV de kampioen van afgelopen seizoen kwam op bezoek. KSV was bij de aanvang van het seizoen nog niet in goede vorm maar juist de laatste weken voor deze wedstrijd raakten ze opstoom dus we waren gewaarschuwd. Net als vorig seizoen tegen KSV werd er gespeeld op het veld bij Kerkemeijer en dat komt helaas ons beroemde Rekken 5 tik tak voetbal niet ten goede….Soms komisch maar meestal vervelende glijpartijen deden zich helaas voor met als dieptepunt het uitvallen van Marcel M ( we dachten trouwens eerst aan een schwalbe )  die wellicht ook richting gips gaat voor zijn enkel.

De wedstrijd was net goed en wel begonnen of een speler van KSV kon ongehinderd van 20 mtr uithalen en stond het 0 – 1 voor KSV. Dit paste niet in ons vooraf uitgedachte strijdplan en er werd dus even gegromd. Gelukkig herstelden we ons snel, Hans O gaf een bal op maat over de verdediging van KSV en Rob K kon hem met enig fortuin over een speler en keeper liften zodat het weer gelijk stond 1 – 1. KSV wat een sterk middenveld bezit probeerde net als Rekken weer op voorsprong te komen zodat het spel op en neer golfde. KSV profiteerde als eerste van de kansen. De snelle linksbuiten van  KSV wist zich vrij te maken en scoorde de    1 – 2. Werk aan de winkel voor Rekken en weer trokken de gladiatoren ten aanval ditmaal schoof onze stopper Fred R in en schoot verwoestend op goal…eh Henk M die zeer alert reageerde en met de punt vanaf de zestien meter de keeper verraste zodat de 2 – 2 met rust een feit was.

Rekken bracht een paar frisse spelers in het veld en trok met 1 doel ten strijde een overwinning !! Rekken begon voortvarend en na een paar uitvallen was het raak, Rob K trok van links naar binnen en schoot van randje zestien op goal. De keeper dacht in de goede hoek te zitten maar werd verrast door een eigen speler zodat Rekken voor het eerst op voorsprong kwam 3 – 2.  KSV ging vanaf dat moment vol op de aanval en het middenveld en de verdediging van Rekken moest vol aan de bak. Een vrije trap gegeven door de uitstekend fluitende Ludy K kwam in de muur en in de scrimmage hield Bob A met een paar knappe reddingen het hok schoon. Rekken kreeg ook nog zijn kansjes al leverde dat niet veel op en naarmate het einde naderde werd het spel van  Rekken minder maar gelukkig stond het vizier bij  KSV ook niet meer op scherp zodat deze belangrijke overwinning een feit was!!

De laatste wedstrijd van dit jaar spelen we tegen de huidige koploper zodat we nog een mooi toetje krijgen en hopelijk smaakt die goed!!!!!

Doelpunten Henk M  1   Rob K   2

 

 

Gerelateerde berichten

6 Thoughts to “Rekken 5 wint op glijbaanveld”

 1. … [Trackback]

  […] There you will find 15109 more Information to that Topic: sprekken.nl/2013/12/11/rekken-5-wint-op-glijbaanveld/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Read More Info here on that Topic: sprekken.nl/2013/12/11/rekken-5-wint-op-glijbaanveld/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Info to that Topic: sprekken.nl/2013/12/11/rekken-5-wint-op-glijbaanveld/ […]

 4. … [Trackback]

  […] There you can find 85026 more Information on that Topic: sprekken.nl/2013/12/11/rekken-5-wint-op-glijbaanveld/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Find More Info here on that Topic: sprekken.nl/2013/12/11/rekken-5-wint-op-glijbaanveld/ […]

Leave a Comment