Off day Rekken 5

De inhaalwedstrijd tegen SVBV 4 zou gezien de stand op de ranglijst geen probleem moeten zijn voor Rekken 5 maar dat pakte weer eens anders uit . Rekken 5 is nog niet in goede doen dit jaar, waar eerder vaak de nul werd gehouden staan we nu al op 19 tegentreffers in 8 wedstrijden en de voorhoede creëert genoeg kansen maar verzilverd er te weinig. Kortom werk aan de winkel en wordt er gauw weer een dagje uit gepresenteerd door de feestcommissie om het teamgevoel op een nog hoger niveau te brengen.

De wedstrijd begint zoals vele bij Rekken 5…kansen worden gecreëerd maar de scherpte ontbreekt ..vele eindpassen stranden in de voeten van de tegenstander en dat breekt dan op. Ruststand is dan ook 0 – 0 aangezien SVBV zich op een paar aanvallen na niet echt liet zien. De tweede helft, na wat wijzigingen, ging op dezelfde voet verder maar met het grote verschil dat SVBV met een prachtig zondagsschot van 30 meter op 0 – 1 kwam.

Rekken werd wakker en begon een offensief met drie spitsen. SVBV kwam niet onder de druk weg  al hadden ze een zeer jonge kilometervreter die het de achterhoede af en toe zeer lastig maakte. Het menneke bleef maar rennen maar een kwartier voor tijd was het dan toch raak en stond  de 1 – 1 genoteerd door Bertus G na de zoveelste corner. Hierna bleef Rekken aandringen en nam meer risico’s om voor de volle winst te gaan. Daardoor sloeg SVBV vlak voor tijd toe door een foute breedte pass te onderscheppen  en de 1 – 2 op het scorebord was een feit. Voor Rekken waren de druiven zuur door de tweede nederlaag op rij…

Aanstaande zondag kunnen we ons revancheren aangezien een bekende sparringpartner en koploper naar Rekken komt en wel Trias 10. De uitgelezen kans om te bewijzen dat de twee voorgaande wedstrijden een tijdelijk herfstdip was. Daardoor beginnen we vanavond  met een aangepaste training op inpassen en afwerken en naderhand dom lullen in de kantine met humpkes en vocht zodat we er zondag weer met een positief gevoel staan.

PS.   Bij deze wil ik onze spelverdeler Henk Hagens beterschap wensen. Henk heeft tot verrassing van velen en zelf zijn rechtermiddenvoetsbeentje gebroken tijdens de wedstrijd tegen Meddo en zit vier weken in het gips !

Gerelateerde berichten

Leave a Comment