Rekken 5 morst terecht punten

Rekken 5 morst terecht punten in doelpunten festijn..Rekken speelde afgelopen zondag tegen nieuwkomer Ratti 4 en gezien hun scoringsvermogen zouden we alert moeten zijn. Rekken begon dan ook voortvarend en stond na 12 min. al met 2 – 0 voor. Paul N rondde de eerste beste aanval op mooie wijze af na een voorzet van Marcel M en even later was het omgekeerd zodat Marcel M koppend de 2 – 0 in het net joeg. Geen vuiltje aan de lucht zult u denken maar Rekken verzuimde in de periode daarna om definitief afstand te nemen door de ene na de andere kans te missen. Tja je kunt er dan opwachten dat er aan de andere kant wat gebeurt. Niet veel later gaf Rekken een Ratti speler te veel ruimte zodat hij van 25 meter rustig kon aanleggen met een bekeken schot zodat de aansluitingtreffer een feit was.
Vreemd genoeg kantelde de wedstrijd en kwam Ratti er telkens gevaarlijk uit. Bij Rekken gingen de koppies nog meer naar beneden ondanks de fraaie eerste 20 min. en dat zorgde voor veel onrust zodat het even later zowaar door een mooie tip in 2 – 2 werd. Voor Rekken kwam de thee als geroepen, tijd voor bezinning en kon er gerepareerd worden zowaar nodig.

Een aantal frisse krachten kwam in het veld in de hoop weer op positieve voet verder te kunnen…helaas bleek Rekken vandaag openhuis te houden achterin en stond na diverse aanvallen over en weer de teller wel op 2 – 4 voor Ratti. De laatste wissels werden toegepast en Rekken ging over op drie spitsen om de druk bij de achterhoede weg te nemen en om natuurlijk nog een goed resultaat te halen. De laatste 20 min. voerde Rekken de druk op en diverse kansen werden gecreëerd uit 1 daarvan scoorde Paul N de aansluitingstreffer en niet veel later rondde Rob K een mooie voorzet van Jan B af zodat het weer gelijk stond. Intussen had Ratti ook nog diverse kansen om zeep geholpen zodat de terechte uitslag dan ook 4 – 4 was.. al had het ook 10 – 10 kunnen zijn. Ratti is een mooie nieuwkomer in onze klasse al was het zuur om punten te verspelen en moet het volgende week in de topper tegen GSV veel beter willen we aansluiting houden met de top.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment