Rekken 3 komt op stoom

Rekken 3 – Reunie 5

Na het verlies van vorige week stond de wedstrijd tegen Reunie 5 op het programma. Zij hadden net als wij 1x gewonnen en 1x verloren maar een iets beter doelsaldo. We zaten zeer ruim in de spelers en Luc en Danny gingen dan ook met het 4e mee.

De wedstrijd begon aftastend. Na ongeveer een kwartier namen we de wedstrijd in handen en scoorden al gauw 1-0, Pieter maakte een actie over de linkerflank en schoot de bal via de keeper in de lange hoek. Niet lang daarna maakte Eddy de 2-0, na een mooie combinatie tussen Eric en Henk zette laatstgenoemde de bal laag voor bij de 2e paal op de volledig vrijstaande spits, die de bal hard en hoog in het doel joeg. Vlak voor rust werd het zelfs 3-0 door Barry. Reunie kon hier vrij weinig tegen inbrengen, behalve een paar afstandsschoten die het doel ruim misten.

Na de rust gingen we gewoon verder met waar we al mee bezig waren: lekker aanvallen. Dit leidde al snel tot doelpunten van Heino en Joep. Heino kon een voorzet van Pieter bij de 2e paal intikken en uit een corner wist Joep de bal door de benen van de keeper te koppen: 5-0. Kasper kon daarna de 6-0 maken door een verdediger uit te kappen en in de korte hoek te scoren. Joep kon, wederom uit een corner, zijn 2e van de ochtend noteren, Eddy verlengde met de hak de bal bij de 1e paal zodat Joep bij de 2e paal de bal kon intikken. Vervolgens mocht Eddy van 11 meter, na een overtreding van de Reunie-keeper op Pieter, ook zijn 2e maken. Uiteindelijk werd het 8-0, dit had ook nog wel meer kunnen zijn als het op sommige momenten beter zou zijn uitgespeeld. Ook werd voor het eerst dit seizoen de “0” gehouden door Bart Jan. Man of the match was Joep.