Informatie penaltybokaal

Zondag 9 september as.

De strijd om de penaltybokaal !!!!!!! 

 

Uitnodiging voor alle D, E en F jeugdspelers van Sportclub Rekken.

 

Wie gaat het meest scoren en word penaltykampioen van Rekken 2012-2013??????

 

Er wordt gespeeld in 3 categorieën ( D, E, en F ) en elk team krijgt een winnaar. Ook kun je nog tweede of derde worden en dan een prijs winnen.

 

Jullie mogen allemaal 5 maal op het grote doel schieten en wie de meeste goals maakt is winnaar. Maar let op: scoren zal niet gemakkelijk zijn want onze keepers zijn van plan om zoveel mogelijk ballen tegen te houden. Het gaat dus erg spannend worden. Wie maakt de meeste doelpunten?

 

De 3 winnaars van elke categorie strijden direct na de voorrondes tegen elkaar. Wie wint is penaltykampioen van Rekken seizoen 2012 – 2013.

 

Om 10.45 uur moeten jullie aanwezig zijn in jullie groen-witte wedstrijdkleding en jullie nieuwe trainingspakken. Omdat we niet genoeg kleedkamers hebben is het verstandig dat je thuis alvast deze kleding aandoet.

Om 11.00 uur wordt er een grote groepsfoto gemaakt van alle jeugdleden en de kleding sponsoren in jullie nieuwe trainingspakken.

 

Om 11.45 uur gaan we beginnen met de penaltybokaal en om ongeveer 14.00 uur is het afgelopen.

Daarna mogen jullie kijken naar de thuiswedstrijd van het eerste elftal van Rekken tegen Rietmolen.

 

Het gaat dus een heel mooie en spannende middag worden. Het zou leuk zijn dat jullie ouders en andere familie ook komen kijken en jullie gaan aanmoedigen want dat zou wel eens nodig kunnen zijn.

 

Wanneer je nog wat te vragen hebt kun je bij je leiders terecht of ondergetekende.

 

Sportclub Rekken wenst je alvast een leuke en gezellige middag.

 

Wim Giesbers, activiteitencoördinator jeugd.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment