Rekken wint thuis van Phenix

Rekken bewees zichzelf een goede dienst door thuis te winnen van Phenix dat op de laatste plaats stond in de competitie. Dit was niet te zien in de eerste helft ……
Met foto-reportage van de wedstrijd …waarin Rekken in het begin een goede kans kreeg om de score te openen. Daarna zakte het nivo en hadden beide partijen veel balverlies. Rekken kwam amper aan voetballen toe en er waren dan ook veel duels over en weer. Rekken voerde na de rust de druk wel op maar dit resulteerde nog niet in goed veldspel. Het was Bjorn Roossink die Rekken na 20 min. in de 2de helft op een 1-0 voorsprong zette. Een kwartier voor tijd besliste Patrick Nijland de wedstrijd met een prachtige boogbal over de keeper 2-0. 3 belangrijke punten in de strijd om plek 4 in de competitie met nog 2 wedstrijden te gaan.

22 april:  Erix- Rekken   (14:00 uur)
6 mei:  Centrum’t – Rekken    (14:00 uur)

 

 

 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment