Sp Rekken trekt in blessuretijd aan het langste eind

v.v Deo – Sportclub Rekken 1-2

Deo en Rekken speelde vandaag een matig duel, ondanks dat er kansen waren voor beide ploegen leek de wedstrijd te eindigen in een gelijk spel.
In de 87 minuut van de wedstrijd maakt Deo de 1-0, ook dan denkt iedereen dat Deo met de overwinning aan de haalt gaat. Rekken maakt echter 2 minuten laten de gelijk maker, daar blijft het niet bij, Sportclub Rekken krijgt in de 97ste minuut nog een strafschop. Rekken pakt hiermee belangrijke punten, het staat nu op 7 punten van de onderste ploegen.

Deo trainer Bart Haggeman klaagde zondag middag op Berkelland FM over het feit dat de scheidsrechter zo ontzettend veel tijd bij trok. Volgens Haggeman word er in het amateur voetbal onevenredig veel tijd bij getrokken. “In het betaalde voetbal zie je 2 a 3 minuten blessure tijd, bij ons spelen de scheidsrechters 8 tot 9 minuten door, dat gebeurde ons vanmiddag, maar vorige week ook al. Helemaal zuur is het dan, dat beide keren het winnende doelpunt voor de tegenstander valt in de blessure tijd” aldus Haggeman

DEO-Rekken 1-2 (0-0). 89. Joost Veldhuis 1-0, 90+2. Maikel Stokkers 1-1, 90+7. Coen Groot Kormelink 1-2 (strafschop).