Rekken verslaat Unisson

Rekken – BSC Unisson:
Op Sportpark ’t Asterloo begon Sp. Rekken goed aan de wedstrijd en had in de beginfase al op voorsprong kunnen komen maar de afwerking was zoals wel vaker de laatste wedstrijden slecht. Unisson was slechts met uitvallen gevaarlijk en na wat rommelige 20 minuten probeerde Rekken het heft weer in handen te nemen maar ook Maurice Barts schot na een goede aanval over en Marc Blaauboer leek alleen op de keeper af te gaan maar speelde de bal te ver voor zich uit. Ruststand 0-0.

5 min. na rust opende Patrick Nijland voor Rekken verdiend de score en schoot de 1-0 binnen maar de spits van Unisson schoot direct na de aftrap de 1-1 achter doelman Tom Griessen. Er werd nu harder gestreden en het tempo ging omhoog wat resulteerde in de 2-1 weer door Patrick Nijland, die goed reageerde toen de bal uit een vrije trap van de paal terug kwam. Rekken bleef sterker en liet wat kansen liggen om de zege veilig te stellen. Vlak voor tijd was het Marc Blaauboer die van dichtbij Rekken na 3-1 schoot en ervoor zorgde dat de wedstrijd gelopen was en de punten verdiend in Rekken bleven.

Een belangrijke overwinning om uit de degradatiezone te komen en de laatste 5 wedstijden (4x uit , 1x thuis ) weer naar boven te kunnen kijken.
Volgende wedstrijd 25 maart: DEO 1 – Rekken 1

Gerelateerde berichten

Leave a Comment