Rekken 1 speelt gelijk in Beltrum

BERKELLAND – De derby tussen Vios Beltrum en Sportclub Rekken bleef zondagmiddag onbeslist. De gasten uit Rekken namen al vroeg de voorsprong, maar zagen de Beltrumenaren in de blessuretijd nog op gelijke hoogte komen. 

Vios Beltrum- Sportclub Rekken 1-1

De koploper in de 5e klasse had het in de beginfase heel moeilijk tegen de nummer 9 van de ranglijst. De Rekkense ploeg domineerde een groot gedeelte van de eerste helft en namen na 20 minuten dan ook verdiend de leiding door een fenomenaal doelpunt van 25 meter van Coen Groot Kormelink. 0-1

Rekken had verder pech dat de paal een grotere voorsprong in de weg stond en ondanks de cornerverhouding van 8-1 voor Rekken bleef het na 45 minuten 0-1.

Na de thee probeerde Vios, de bakens te verzetten maar ondanks het offensief bleef de gelijkmaker voorlopig uit. Vios speelde vanaf het laatste half uur één tegen één en gooide alles op de aanval. De ploeg van trainer Gierman bracht in de slotfase nog twee extra spitsen in om nog meer druk te zetten. De Rekkense ploeg kwam nauwelijks meer over de middellijn en ging mee in het opportunistische spel van Beltrum. Het spel van beide ploegen in de tweede helft was niet meer dan op lange ballen voetballen en hopen dat die een keer goed viel. De ploeg van trainer Roossink dacht de 3 punten mee te nemen maar toch diep in de blessuretijd kwam in de 94ste minuut  de gelijkmaker die werd ingeschoten door Robert Ballast. 1-1 Direct na de aftrap floot scheidsrechter Ottens uit Winterswijk de wedstrijd af. Waarbij de toeschouwers een spannende maar zeker geen goede wedstrijd hebben gezien.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment