Rekken-Bentelo 0-0

Na een lange winterstop ging de bal eindelijk weer rollen en met nog 8 wedstrijden te gaan is aansluiting  bij de subtop nog steeds goed mogelijk. Het verschil met de 5de plek in de stand was maar 3 punten voor de winterstop. Beide ploegen hadden de eerste helft moeite om goed veldspel op de mat te leggen en kansen ontstonden vooral uit fouten van de tegenstander. Bentelo moest winnen om kans te houden op het kampioenschap maar ook bij de gasten lukte maar weinig.  Na rust hetzelfde spelbeeld veel duels en ballen die zomaar weer bij de tegenstander werden ingeleverd. Rekken mistte tot 2x toe een kans vlak voor de goal om deze binnen te tikken en even later een boogbal van Bentelo die maar net over ging. Beide teams konden uiteindelijk tevreden zijn met een 0-0 stand na een matige wedstrijd. Met nog 2 thuis-wedstrijden en 5 uit-wedstrijden voor de boeg zal Rekken alles uit de kast moeten halen om uit de degradatie zone te komen.

Gerelateerde berichten

4 Thoughts to “Rekken-Bentelo 0-0”

 1. … [Trackback]

  […] Read More Info here on that Topic: sprekken.nl/2012/02/26/rekken-bentelo-0-0/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Read More here to that Topic: sprekken.nl/2012/02/26/rekken-bentelo-0-0/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: sprekken.nl/2012/02/26/rekken-bentelo-0-0/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Information on that Topic: sprekken.nl/2012/02/26/rekken-bentelo-0-0/ […]

Leave a Comment