Problemen met de weergave van de website? Update uw browser

Heeft u problemen met de weergaven van de website van Sp Rekken? De kans is groot dat u met een verouderde browser werkt. Naast dat een verouderde browser sommige websites niet ten volle benut kleven er aan een oude browser ook veel veiligheidsrisico’s. Voor het updaten van uw browser volg de volgende instructies:

  1. U kunt op www.browserchecker.nl controleren welke browser u heeft. (De laatse versies zijn: Internet Explorer 9, Firefox 6, Opera 11 en Safari 5.1. Heeft u een browser met een lager nummer moet u deze sowieso updaten.
  2. Heeft u een verouderde browser? Ga dan naar www.browser-update.org en kies de browser die u gebruikt/wenst te gebruiken.
  3. Klik op de download link naast uw favoriete browser en volg de instructies op de weergegeven pagina.
Heeft u hierna nog steeds problemen met de weergave van de site,  stel dan hieronder een vraag en wij helpen u z.s.m. met uw probleem.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment