Rekken 1 speelt gelijk tegen Erix

Een dominerend Rekken kwam in deze wedstrijd niet verder dan een gelijkspel tegen het Lieveldse Erix. Wel waren er genoeg mogelijkheden tot winst voor de ploeg van Trainer Mark Roossink. Rekken vergat te scoren.

Na een bloedelose 0-0 ruststand leek er verandering in de wedstrijd te komen. Nadat Marc Blaauboer Rekken op 1-0

bracht, vergat de ploeg om verder uit te lopen. De voetbalwet is dan: ” Als je zelf geen doelpunt maakt……”. Ja, toen werd het ook 1-1.

In een slotoffensief probeerde de thuisclub het nog wel, maar de aanvallen waren te doorzichtig om het de Erix verdediging nog moeilijk te maken. De gasten raakten in deze periode bij een uitval nog de paal. Teleurgesteld was dan ook de Rekkense ploeg, die had gerekend op de volle winst in deze thuiswedstrijd.

Van Berkelstream

Gerelateerde berichten

Leave a Comment