Grol 7 – Rekken 3

Op een winderige zondagochtend moest Rekken 3 al vroeg uit de veren om aan te treden tegen Grol 7. Voor een aantal bleek dit een zeer lastige opgave. We begonnen wederom goed aan de wedstrijd. Binnen 10 minuten hadden 2 ballen de doellijn van Grol al gepasseerd. Na dit wervelende begin werd Grol sterker en werden wij genoodzaakt om in te zakken. Grol kreeg hele grote kansen, maar wonder boven wonder wisten ze maar twee keer tot scoren te komen, waarvan 1 keer uit een penalty. De wedstrijd was nog niet verloren voor Rekken, 2-2.

In de 2de helft kregen we weer grip op Grol. Voorzichtig kwamen we weer tot aanvallen. Na een paar motiverende teksten van de leiders sloeg Pieter op hol en beloonde zichzelf met een doelpunt na een goede solo. Vervolgens kreeg Rekken een penalty, omdat een Grol speler zichzelf genoodzaakt achtte om hands te maken. Deze werd opgeëist door Pieter en dit pakte goed uit. Dit was een bevrijdende treffer. We speelden de wedstrijd goed uit, 2-4.

Een aantal spelers vielen vandaag op, maar de bijna 40-jarige Barry stak er met kop en schouders boven uit. Hij beleefde vandaag zijn tweede jeugd. Dit leverde hem het felbegeerde Man Of The Match kistje op.