Pupil van de week: Stan Esselink

Zondag 26 mei: Kampioens-wedstrijd Rekken -KSV  ,  Aanvang 14:00 uur  >> Balsponsor: Loman straat en tuinwerk >> Deze week is Stan pupil van de week. Stan woont samen met zijn ouders Gerco en Chantal en zijn zus Lynn die in de JO15 speelt op de boerderij aan de Rekkensebinnenweg.

Ze hebben veel dieren thuis een hond Pip, 2 geiten Zouma en Mo, 2 katten en natuurlijk heel veel koeien hij wist niet precies hoeveel ze er thuis hadden.   Hij zit in groep 8 en gaat hier veel om met Jans, Levi, Bart en Thies.   Hij speelt in JO11 en is hier de oudste. Hij speelt overal en nergens, maar vind op het middenveld spelen het leukst. 1x in de week krijgt hij keeperstraining van Bjorn dat vindt hij ook erg leuk.  Zijn Hobby’s zijn voetballen ook op school in de pauze voetballen ze vaak en gamen hij speelt hij vaak fifa, fortnite of formule 1 en thuis op de boerderij helpt hij ook nog. Op de boerderij vindt hij het leukste om de weide te slepen. Hij wil later de boerderij niet overnemen hij wil liever gymdocent of Trainer bij een club van de eredivisie worden. Zijn droom is ook om zelf profvoetballer te worden of om trainer te worden van een eredivisie team.
Stan kwam altijd veel kijken op de zondag bij het eerste, maar nu iets minder zegt hij. Zijn favoriete speler bij Rekken is Waldo Rhebergen. Naast dat hij Rekken nog wel een beetje volgt, is hij ook voor de Graafschap en PSV. Zijn favoriete speler is Cody Gakpo die nu bij Liverpool speelt. Stan is daardoor ook liverpool wat meer gaan volgen.
Stan hoopt ooit nog een keer kampioen te worden met Rekken 1. Hij mag aankomende zondag alvast proberen te scoren bij de tegenstander. Hij verwacht dat het een leuke en gezellige dag wordt.
Wij wensen Stan een leuke dag toe samen met zijn familie en vrienden!

Gerelateerde berichten