Koningsbokaal Sp Rekken 27 april

Ook dit jaar wordt er een Koningsdag toernooi gehouden bij Sp. Rekken. Op donderdag 27 april 2023 is het zover. In principe kan iedereen die 14 jaar of ouder is mee doen.  Er wordt gespeeld op een half voetbalveld, met kleine goals en met ploegen van elk  spelers/sters. Alle teams zijn welkom.  Wij denken daarbij aan bijv. (wagen)buurten, families, bedrijven, vrienden, etc. Er wordt in 1 klasse gespeeld.  Per team mogen er maximaal 4 competitie spelers meedoen. Bovendien moet er tenminste 1 dame meedoen.   Iedereen die ingedeeld is in een competitie elftal senioren of junioren JO19 of zaalvoetbal wordt als competitie speler gezien. Jeugdleden die niet in JO19 spelen en dames worden niet beschouwd als competitie speler.

Er wordt van uitgegaan dat een ieder die deelneemt aan de wedstrijden:

  • scheenbeschermers draagt.
  • geen alcohol drinkt wanneer er daarna nog moet worden gespeeld.

Zie voor de overige regels het reglement.

Er wordt om de Koningsbokaal Rekken gespeeld.

Natuurlijk wordt er ook dit jaar weer een krat bier verloot onder de deelnemende teams. We beginnen om 12.00 uur met de wedstrijden.

Het inschrijfgeld bedraagt EURO 25,00 per team en moet worden voldaan voor aanvang van het toernooi.  Wij kunnen niet meer dan 18 teams plaatsen. Geef je zo snel mogelijk op. Een team geldt als opgegeven wanneer onderstaand opgave-formulier is ingeleverd bij Jan Giesbers.

Opgave voetbaltoernooi voor 24 april 2022 bij Jan Giesbers. Dat kan alleen middels het inleveren van onderstaand formulier.
OPGAVE FORMULIER  KONINGSDAGTOERNOOI 2022.

 Naam team: ………………………………………………….

 Opgegeven door: ……………………  Datum : ………………

 

Gerelateerde berichten