Rekken deelt punten met Twenthe Goor

Na enkele mindere resultaten heeft Sportclub Rekken weer eens een puntje gepakt. Op eigen veld werd er gelijkgespeeld tegen het nog ongeslagen Twenthe Goor. Met een behoorlijk gewijzigd elftal legde Rekken een prima wedstrijd op de mat die perspectief voor de komende wedstrijden. Marc Blaauboer vervulde zijn rol als gelegenheidsspits met verve door direct te scoren.

Door aanhoudende pech met blessures werden er noodgedwongen een aantal wijzigingen doorgevoerd in de opstelling van trainer Tjerja Knaken maar dit weerhield de thuisploeg er niet van om sterk te beginnen. Vanaf de aftrap nam Rekken het heft in handen en Twenthe had moeite om zich in de wedstrijd te spelen. Met lange passes op hun balvaste spits zorgden de bezoekers wel enkele keren voor dreiging, maar Daan Papenborg was sterk in de duels en Waldo Rhebergen voetbalde enkele keren handig onder deze situaties uit. Aan de andere kant had Rekken ondanks het goede veldspel moeite met het creëren van kansen. Dit veranderde na een halfuur toen Robin Wegdam met een slimme bal achter de verdediging Marc Blaauboer vond. Vogelvrij schoof Marc de bal onder de doelman door: 1-0. Doelman Bjorn ten Haken zorgde er daarna voor dat er voor rust geen goals meer vielen met enkele uitstekende reddingen.

Na rust besloot Twenthe om wat hoger druk te gaan zetten. Dit zorgde ervoor dat Rekken achteruit ging lopen waardoor ze de controle enigszins verloren. Na een klein uur spelen bekroonden de gasten hun goede fase met een doelpunt. Nadat twee pogingen waren gekraakt bleek driemaal scheepsrecht toen de bal nóg een keer voor de voeten van een speler van Twenthe belandde: 1-1. Rekken liet zich echter niet van hun stuk brengen en pakte het na de gelijkmaker goed op. Het laatste halfuur domineerden ze het spel weer en een overwinning kwam meerdere keren dichtbij. Invaller Kevin Stokkers maakte de nodige oorlog voorin en Wouter Rexwinkel bracht Robin nog een keer in scoringspositie, maar gescoord werd er niet meer. Ook de bezoekers kwamen niet verder dan een inzet op de paal waardoor het bij een vermakelijke 1-1 bleef.

Gerelateerde berichten