⚫️⚪️ Sp. Neede VR1 – Sp. Rekken VR1 🟢 1-1

Na een weekje rust mochten we het vandaag opnemen tegen de dames van Neede. Na een dikke nederlaag in de beker, waren we gewaarschuwd en klaar voor een revanche. Wederom stonden er weer een paar dames van de 25+ klaar om ons te komen versterken. 💪🏻 We zoeken dus nog steeds dames die het leuk vinden om met ons te voetballen. 

Om 11:15 uur klonk het fluitsignaal en de bal ging rollen, de wedstrijd is begonnen! Het ging gelijk op. Totdat we in de 11de minuut een corner tegen krijgen… 1-0 😔  Verder gebeurde er weinig spannends in de 1ste helft.   Het is in de rust duidelijk dat er nog wat moet gebeuren willen we deze wedstrijd winnen. Duel aangaan, coachen, druk houden, lekker voetballen met elkaar. Dat waren de woorden van ons trainersduo Ruud en Jan.  In de 2de helft gingen de ballen alleen maar over, naast, op de keeper of tegen de paal. Velen kansen werden dus niet benut door Marlynn, Manon of Demi. 

In de 55ste minuut kwam er verandering op het scorebord. Door goed druk te zetten werd het duel door Marlynn gewonnen en gaf ze een uitstekende assist op Manon die de bal rustig in de goal schoot. 1-1 🎉   Het leek erop dat in de laatste 5 minuten van de wedstrijd werd bepaald wie de wedstrijd ging winnen.. het ging gelijk op ⚽️   Totdat het fluit signaal klok, einde wedstrijd, we delen de punten met Neede. 

Volgende week nieuwe kans, thuis, tegen de dames uit Lievelde/Vragender.    Zien we jullie volgende week? 👋🏻

Gerelateerde berichten