De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2022 gaat van start!

Stem op Sp.Rekken !!
Leden van Noord- en Oost-Achterhoek kunnen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren van 5 t/m 27 september hun stem uitbrengen op Sp.Rekken.  Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt.

Sp.Rekken Ons doel

De huidige omheining, ballenvanger en bevestiging van onze reclameborden zijn toe aan vervanging. Om weer vele jaren vooruit te kunnen, is er de wens de huidige houten ophanging/bevestiging te vervangen voor een variant van metaal.

 

 

 

Gerelateerde berichten

One Thought to “De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2022 gaat van start!”

  1. … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: sprekken.nl/2022/09/11/de-stemperiode-voor-rabo-clubsupport-2022-gaat-van-start/ […]

Comments are closed.