Wouter Rexwinkel keert terug bij Sportclub Rekken

Wouter Rexwinkel is terug bij de club waar het allemaal begon. De inmiddels 31-jarige aanvaller zal de komende jaren opnieuw te bewonderen zijn op ’t Asterloo in het elftal van Rekken 1, na zes seizoenen te hebben gespeeld bij S.V. Grol 1.

Rexwinkel verliet in 2016 Sportclub Rekken voor een avontuur in Groenlo bij S.V. Grol 1. Wouter Rexwinkel speelde al acht seizoenen in het hoogste keurkorps van Sportclub Rekken. Het absolute hoogtepunt van Wouter Rexwinkel bij Sportclub Rekken was het kampioenschap van 2012/2013, wat tevens resulteerde in promotie naar de 4de klasse – uniek in de geschiedenis van Sportclub Rekken.

Rexwinkel zegt mooie jaren te hebben gekend bij Grol 1, maar hij heeft altijd gezegd te willen ‘afsluiten’ bij zijn club: ,,(Sportcub) Rekken voelt nog altijd als thuiskomen. Daarnaast heeft de huidige spelersgroep in positieve zin mij doen besluiten terug te keren naar Sportclub Rekken. Daarbij denk ik dat ik met mijn kwaliteiten en ervaring een meerwaarde kan zijn voor de nog altijd jonge groep’’, licht Rexwinkel zijn keuze toe.

Rexwinkel verwacht dat we een mooi seizoen tegemoet gaan. ,,We hopen natuurlijk weer voldoende support langs de lijn te vinden zowel thuis als uit.”

#WelkomTerugWouter #RexwinkelReturns

(Een uitgebreid interview met Wouter Rexwinkel zal volgen in de nieuwe seizoensgids)

Wouter Rexwinkel op ’t Asterloo (Sportcomplex van Sportclub Rekken) © Jeffrey Barts

Gerelateerde berichten