Rekken 5 op de 2de plek en neemt afscheid van 3 spelers

De 7 punten in de laatste 3 wedstrijden leverde ons uiteindelijk een mooie 2de plaats op in een lange competitie. De laatste 2 wedstrijden werden uit het programma gehaald zodat de teller op 24 wedstrijden bleef staan.  13x winst , 5x gelijk en 6x verlies  , 68 doelpunten werden er gemaakt en 47 goals kregen we tegen.  Alles dus voor verbetering vatbaar een mooie uitdaging dus voor komend seizoen in een kleiner competitie verband.

De laatste wedstrijd thuis tegen Bredevoort stond in het teken van het afscheid van 3 spelers.  Arjan Lammers stopte al 2 jaar geleden maar corona legde de hele competitie en het Asterloo toen stil. Ronald Bongers speelde de afgelopen jaren ook weinig ivm blessureleed en nam ook de beslissing om te stoppen, hij stapt over naar de maandagavond groep. Hennie Papenborg speelde de laatste jaren al steeds minder maar hij kon het spelletje en de trainingen na 52 actieve voetbaljaren nog maar moeilijk loslaten. Maar Hennie nam nu toch afscheid als speler maar kan als vlagger zijn diensten nog gaan bewijzen voor Rekken5 de komende jaren. Een mooi compliment was er nog voor Hennie van scheidsrechter Tonnie te Bogt  die nog toevoegde dat op zondag bij een wedstrijd van Rekken5 de vlaggen en de wedstrijdbal steevast klaarliggen in het scheidsrechter-hok !

Arjan , Ronald bedankt voor de bewezen voetbal diensten  ….toeschouwers zijn altijd welkom en bij de 3de helft aanschuiven kan altijd!  Hennie zien we terug als materiaalman en vlagger en zal op donderdag bij de training de teams/lijnen helpen uitzetten.

Uitslagen:
Rekken5 – Bredevoort4   5-3
Deo4 – Rekken5    1-1
Rekken5 – Trias7   3-2

Gerelateerde berichten

Comments are closed.