Rekken geeft Vios een koekje van eigen deeg

Opnieuw hebben Sportclub Rekken en Vios Beltrum de punten verdeeld. Enkele weken geleden werd het in Beltrum 2-2 door een extreem laat doelpunt van Vios, nu was het Rekken dat vlak voor tijd de 1-1 maakte middels een rake vrije trap van Kevin Stokkers. Door de puntendeling zakt Rekken naar plek zes, terwijl Vios de aansluiting met nummer twee Delden verliest.

De eerste helft was Vios de bovenliggende ploeg. Rekken kreeg zelf amper kansen, maar moest wel het nodige incasseren. Zo doken de bezoekers enkele keren op voor het doel van Dylan Bijlsma, maar telkens ging hun inzet naast. Tussendoor werd Rekken één keer enigszins gevaarlijk, toen Timo Buunk de bal goed controleerde in het vijandige doelgebied. Hij kon zijn aanname echter geen goed vervolg geven, waardoor de kans vervloog. Op slag van rust leek Vios dan toch op voorsprong te komen, toen ze een stafschop kregen. Deze werd echter op de paal geschoten waardoor er met 0-0 gerust werd.

Ook in de tweede helft kon Rekken geen vuist maken. Toen Tom Tankink na ongeveer een uur spelen een overtreding maakte halverwege de eigen helft braken de bezoekers de ban. De vrije trap die ze toegekend kregen werd voorgezet en afgerond: 0-1. Daarna leken ze de wedstrijd te beslissen, maar de ingevallen routinier Freek Helmers wist de bal van dichtbij over een leeg doel te werken. Toch leek Vios niet meer in de problemen te komen, totdat Rekken in de absolute slotfase een vrije trap kreeg op zo’n 18 meter van het doel. Kevin Stokkers nam plaats achter de bal en liet het Asterloo ontploffen door hard en laag binnen te schieten: 1-1.

Gerelateerde berichten