Update Coronaprotocol SP-Rekken (29-09-2020)

Het aantal corona besmettingen lopen te hard op, waardoor de overheid, toegelicht tijdens de persconferentie van 28 september jl., de regels omtrent corona verder heeft aangescherpt. Ook zijn de regels voor het amateurvoetbal aangescherpt. Voor SP Rekken is, met ingang van dinsdag 29 september, van toepassing:

 1. Publiek is niet toegestaan op ons sportcomplex. Alleen spelers en begeleiders van de teams kunnen het sportcomplex betreden. Leiders en trainers/begeleiders hebben hierop een toezichthoudende taak. Het bestuur ziet toe op handhaving van deze maatregel.
  • Ouders dienen buiten op de parkeerplaats te wachten op hun kind(eren).
  • Ouders van kinderen (t/m 17 jaar) van de uitpartij die naar de wedstrijd rijden, horen bij de teambegeleiding van de uitpartij en mogen het sportcomplex betreden en de wedstrijd blijven kijken.
 1. De kantine is tot nader bericht gesloten.
 2. De kleedkamers blijven open voor de trainingsavonden en de wedstrijden op de zaterdag en zondag.
  • Het aantal personen per kleedkamer blijft beperkt tot 7 (teams krijgen 2 kleedkamers tot hun beschikking).
  • EHBO ruimte en toiletruimte in de kleedkamers zijn beschikbaar.
 1. Vergaderingen van commissies worden zoveel mogelijk online georganiseerd.
 2. Het is niet toegestaan om zelf alcoholische versnaperingen mee te nemen en deze op ons sportcomplex te nuttigen.
 3. Na een training of het spelen van een wedstrijd verlaten de spelers en begeleiding zo snel mogelijk het sportcomplex. Het is niet toegestaan om bij een wedstrijd op het sportcomplex te blijven kijken.
 4. Bij het rijden naar uitwedstrijden adviseren wij om een mondkapje te dragen (vanaf leeftijd 13 jaar) in de auto. Bespreek dit binnen het eigen team.

Gerelateerde berichten

Comments are closed.