Rekken 1 – EGVV 1

Sportclub Rekken heeft zondagmiddag opnieuw een belangrijke stap gezet richting een eventueel kampioenschap. De koploper ontving nummer 4 EGVV op het eigen Asterloo maar kwam eigenlijk geen moment in de problemen. Een benutte strafschop en 2 late treffers zorgden uiteindelijk voor een ruime zege.

Rekken begon sterk aan de wedstrijd. Zowel EGVV als storm Dennis kregen geen grip op de thuisploeg en al vrij snel resulteerde dit in aardige kansen. De grootste was voor Thies Diepenmaat: hij schoof de bal van een meter of 15 tegen de paal. Na 17 minuten brak Kevin Stokkers de ban vanaf de penaltystip. De linksback van EGVV kreeg een voorzet op zijn hand, de scheidsrechter wees vastberaden naar de stip en Stokkers benutte dit buitenkansje. De kansen bleven komen en topscorer Merijn Roos was nog het dichtst bij de 2-0, hij kopte echter op de lat.

Ondanks de vele kansen in de 1e helft verzuimde Rekken de wedstrijd dood te maken. Na de rust werden de mogelijkheden wel iets minder maar ook de bezoekers creëerden vrijwel niets. De beslissing viel in minuut 72: Joey Vos trok vanaf links naar binnen en krulde de bal over de doelman in de verre hoek. Diezelfde Joey leidde 3 minuten later ook de 3-0 in. Hij kwam de bal ophalen op zijn eigen helft en liep sterk door om de bal vervolgens mee te geven aan Merijn Roos. Die bepaalde op zijn beurt de eindstand op 3-0.

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.