TVO JO11 – Rekken JO11

Afgelopen zaterdag 21 december was het dan eindelijk zo ver. JO-11 kan kampioen worden als er gewonnen wordt van TVO. Met veel gespannen gezichten begon Rekken aan de wedstrijd.  Rekken mocht op een zo geheten knollen veld hard aan de bak want al na 15 minuten keken ze tegen een 3-0 achterstand aan. Vlak voor de pauze scoorde Rekken de belangrijke aansluitingstreffer en zo gingen beide teams met een 3-1 stand voor TVO de rust in.   In de rust zaten de kinderen van Rekken nog vol vertrouwen dat ze vandaag alsnog kampioen zouden worden. Dat was de eerste 10 minuten na de rust goed zichtbaar er werd goed druk gezet op de tegenstander. Er werden veel duels gewonnen en velen kansen gecreëerd, maar zo als je al voelt aankomen scoorde niet Rekken maar TVO de 4-1. Zo werd het nog moeilijker om kampioen te worden. Vlak na de 4-1 viel ook de 5-1. Rekken scoorde nog wel een wereld goal door de bal van grootte afstand en precisie over de keeper heen te schieten. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 6-2 nederlaag en helaas geen kampioenschap. De kinderen baalde als een stekker maar zagen ook in dat TVO vandaag gewoon een maatje te groot voor ons was.
Wij willen natuurlijk alle ouders bedanken die ons gesteund hebben!  Namens de JO-11  tot volgend jaar!

Gerelateerde berichten

20 Thoughts to “TVO JO11 – Rekken JO11”

Comments are closed.