Pupillen worden groot: Tim Snijders

We zijn benieuwd hoe het nu gaat met de pupillen van toen !   >>  5 jaar geleden is Tim gestopt met voetballen. Hij kreeg het te druk met school en werken bij de Jumbo in Haaksbergen. Ook vond hij crossen en sleutelen aan een motor mooi werk. Tim verteld: maar als ik nu met mijn auto langs de kantine rij en de lichtmasten branden begint het ergens weer te kriebelen. Misschien ga ik na mijn studie naast motorcrossen wel weer lekker voetballen.

Tim is inmiddels 21 jaar. Na de basisschool ging hij naar het VMBO-T In Eibergen aan de Prins Bernard straat.  Daarna haalde hij in 2 jaar de HAVO. Hij is nu bezig aan zijn laatste jaar van de HBO opleiding werktuigbouwkunde aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Als de studie er op zit hoopt hij aan het werk te gaan als constructeur. Hij heeft een voorkeur voor het tekenen en ontwerpen van landbouwmachines. Omdat het reizen van Rekken naar Enschede goed te doen is woont Tim nog thuis bij zijn ouders en broers. In het weekend helpt hij vaak zijn ouders op de boerderij. Meestal is daar wel wat te sleutelen of op te knappen.

3 jaar geleden bezocht hij met zijn vriendengroep de Zwarte Cross. Daar ontmoete hij zijn vriendin Milou uit het Zuid Hollandse Boskoop. Ondanks dat ze ver van elkaar wonen zien ze elkaar bijna elk weekend.  Bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2007- 2008 mocht Tim pupil van de week zijn. Hij weet daar niet zo veel meer van. Wel was hij bang dat de doelpoging die hij mocht doen verkeerd afliep. Hij wist dat het bij hem zelf wel eens gebeurde dat de bal naast geschoten werd. Dat is Tim toen gelukkig niet overkomen. Zijn schot belande mooi in het net. Het mooiste vond hij dat hij samen met de scheidsrechter als eerste het veld op mocht lopen met daarachter de spelers van Rekken en TVV.

Het voetballen van Tim is bij de mini’s begonnen. Er waren toen bij Rekken een aantal trainers en leiders die zo nu en dan een training gaven aan kinderen die nog te jong waren om te voetballen. Dat waren de mini’s. Daarna heeft Tim alle teams doorlopen tot en met eerste jaar B. Bijna altijd speelde hij met Joey Vos in het zelfde team. Ook Rick Schepers, Raoel Vos, Dennis Schepers, Sjoerd Weernink, David Schagen en Maikel Giesbers waren in de jeugd vaak zijn medespelers. Omdat Tim hard kon lopen speelde hij meestal rechtsvoor. Alleen bij de balbehandeling ging het daarna wel eens mis.

Tim heeft heel veel mooie dingen bij Rekken meegemaakt. Maar het jeugdtoernooi in Valthermond springt er uit. Voetballend had Rekken daar niet veel te zoeken want de tegenstanders speelden bijna allemaal veel hoger.  In de nacht hebben ze allemaal een bezem gepakt en hebben de feesttent schoongeveegd. Als beloning wonnen ze de Fair-Play cup. Die prijs ging mooi mee naar Rekken!  Op de vraag wat zijn verdere toekomstplannen zijn verteld Tim: na oud en nieuw hoop ik te beginnen met afstuderen om daarna in de zomer mijn studie af te ronden. Daarna wil ik werk zoeken en probeer ik een huisje te kopen in Rekken of in de buurt van Rekken waar ik dan met  Milou wil gaan wonen.

 

>> Tim Snijders, was pupil van de week op zondag 2 september 2007   <<

Pupil van de week bij de eerste thuiswedstrijd van Sportclub Rekken tegen TVV uit Enschede in het nieuwe seizoen 2007-2008 is Tim Snijders. Deze 9 jarige kanjer woont met zijn ouders Wilfried en Trudie en z’n 2 broertjes Dirk en Harm op een boerderij aan de Wolfsweg 4 op het Oldenkotte. Naast melkgeiten en varkens op de boerderij wonen bij Tim thuis ook nog de 2 parkieten Rokky en Rikky, cavia Danny en hun trouwe hond Betso. Tim is gek op rijden op een kwart (een soort motor op 4 wielen) en lekker eten. Ook computeren vind hij leuk.   Tim speelt in het D team van Rekken op het middenveld. Dat gaat best goed maar vaste keeper worden lijkt hem nog leuker. Zijn trainer is Jan Gerrit Grooters en leider is Robbin klein Bruinink.  Tim speelt al een aantal jaren bij Sportclub Rekken en hij vind het erg leuk op voetbal. Wij wensen Tim en z’n familie op zondag 2 september een hele fijne middag toe.

 

 

Gerelateerde berichten

5 Thoughts to “Pupillen worden groot: Tim Snijders”

 1. … [Trackback]

  […] Find More here to that Topic: sprekken.nl/2019/12/06/pupillen-worden-groot-tim-snijders/ […]

 2. … [Trackback]

  […] There you can find 77354 additional Information to that Topic: sprekken.nl/2019/12/06/pupillen-worden-groot-tim-snijders/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Information on that Topic: sprekken.nl/2019/12/06/pupillen-worden-groot-tim-snijders/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Read More Info here to that Topic: sprekken.nl/2019/12/06/pupillen-worden-groot-tim-snijders/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Find More Information here on that Topic: sprekken.nl/2019/12/06/pupillen-worden-groot-tim-snijders/ […]

Comments are closed.