SP Rekken 1 – KSV 1 3-0

Zondag 19 mei speelde Rekken de belangrijke thuiswedstrijd tegen KSV. Indien Aramea, de directe concurrent van Rekken, haar wedstrijd zou verliezen, zou Rekken bij winst de 12e positie in de 4e klasse kunnen overnemen. Winnen was echter iets waar Rekken het hele seizoen al moeite mee had. Het was dus ook een bijzondere wedstrijd. Patrick Nijland speelde namelijk zijn laatste thuiswedstrijd voor het eerste elftal van Rekken.

Rekken speelde een geconcentreerde wedstrijd. Vanaf de eerste minuut was het doel dat Rekken voor ogen had duidelijk. 3 punten was het enige dat telde op de zonovergoten middag. In de eerste helft wist Rekken echter geen grote kansen te creëren. Het scheelde wel dat ook de mannen uit Vragender moeite had om met bal het Rekkense doelgebied te betreden. Gelukkig veranderde de situatie in de 2e helft. De tweede helft was wellicht de succesvolste helft die Rekken dit seizoen heeft gespeeld. Niet zozeer omdat het spel flair en schoonheid uitstraalde, maar wel omdat het degelijkheid en focus kende. Joey Vos, linksbuiten van beroep, wist met speels gemak op de Vragenderse goalie af te stormen. Met speels gemak werd hierdoor de 1-0 binnengeschoven.  Niet veel later ontdekte Daan Papenborg dat een speelveld uit 2 helften bestond. Tijdens zijn ontdekkingsreis op de helft van de tegenstander deed Papenborg twee dingen goed. Ten eerste wist hij snel de bal af te spelen op Koen Konniger, die hierdoor richten goal kon lopen. Ten tweede ging Papenborg ook voor zijn kans, en stormde hij zonder bal het doelgebied binnen. Dit veroorzaakte verwarring bij de Vragenderse doelman. De gretigheid van onze bebaarde Daan kon namelijk maar 1 ding betekenen. De bal zou terug gespeeld worden naar Papenborg die vervolgens eenvoudig binnen kon tikken. Hier goed op voorbereid maakte de keeper al een beweging richting de instormende Papenborg. Rechtsbuiten Konniger dacht echter anders over deze unieke situatie. Zonder twijfel besloot hij dat het verstandig was om de bal vooral niet af te spelen. Het alternatief was echter uitstekend. Meedogenloos werd de 2-0 in de korte hoek binnen geschoten.

Slecht enkele minuten later was het opnieuw Joey Vos die via een van richting veranderd schot de 3-0 maakte. Deze ongekend luxe tussenstand zorgde ervoor dat spelers met kleine pijntjes besloten dat het beter was om even hun rust te pakken. Daardoor maakte Roynaldo Leusink zijn debuut als spits in het eerste elftal van Rekken. Helaas leidde dit niet tot de 4-0, maar een uitstekende indruk werd achtergelaten toen een KSV verdediger werd uitgekapt, en een goed schot werd gelost. De keeper kon ternauwernood redding brengen. Einduitslag: 3-0!

Zondag 26 mei speelt Rekken de belangrijke wedstrijd tegen Aramea. Deze wedstrijd zal in Enschede gespeeld worden, en zal bepalen of Rekken de nacompetitie gaat spelen. Rekken heeft genoeg aan gelijkspel. Komt dit allen zien! Als Rekken deze positie vast houd zal het nog 1 wedstrijd moeten spelen om stand te houden in de 4e klasse. Dit zal gebeuren op neutraal terrein. Twee tegenstanders zijn nog in de race voor deze wedstrijd. Óf DTC 07, óf Berghuizen zal dan de tegenstander zijn. Rekken zal haar uiterste best doen om nog 2x te winnen deze jaargang!

Gerelateerde berichten

25 Thoughts to “SP Rekken 1 – KSV 1 3-0”

  1. intrumental christmas jazz

    intrumental christmas jazz

  2. best free online sex games for andriod https://cybersexgames.net/

Comments are closed.