Rekken-Zelhem 4-3

Rekken wint het beslissings-duel en houdt zicht op handhaving in de 4e klasse. Rekken speelde een goede eerste helft en ging verdiend met een 2-0 voorsprong de rust  in. Ook na rust begon Rekken sterk en kwam na 15 min. spelen op 3-0 en Zelhem leek verslagen. Toch ineens een tegengoal en even later moest keeper Jorg Antvelink geblesseerd van het veld. Daan Scholte van Mast(B1) naam zijn plaats in. Rekken scoorde even later de 4-1 en de wedstrijd leek gespeeld maar vlak voor tijd scoorde Zelhem toch nog 2 goals en werd het de laatste minuten nog even flink billeknijpen.
Doelpunten Nick van der Luyt 2x en Job Groen 2x

Rekken Speelt nu op zondag 28 mei tegen de verliezer van:  Zeddam-St.Joris – Bentelo

 

 

Gerelateerde berichten

One Thought to “Rekken-Zelhem 4-3”

  1. … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: sprekken.nl/2017/05/19/rekken-zelhem-4-3/ […]

Comments are closed.