Dropping jeugd

Afgelopen zaterdag was er weer de jaarlijkse dropping voor de jeugd. Om 19:15 uur vertrok de bus met een bochtige omweg naar de plaats van bestemming ergens over de grens. Het weer was lekker fris en de 8 groepen werden om de 5 minuten losgelaten op een duitse 4 sprong. Met een paar fikse sneeuwbuien onderweg en een paar ras-echte douaniers die de boel in de gaten hielden moest de weg worden terug gevonden naar het Asterloo. Een spaghettie stengel moest heel worden mee gebracht en een actuele foto van een reddingsboei moest ook worden aangeleverd bij aankomst. De snelste lopers deden er 70 minuten over maar 1 groep liet lang op zich wachten en deden er 140 minuten over. Winnaar werd de groep van Nick van der Luyt met Daan Scholte van Mast , Job Reinderink ,Bjorn ten Haken , Niels Rotering , Femke en Manon Stokkers en Aniek Diepenmaat.

Gerelateerde berichten