Nog veel vacatures jeugdkader

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het benaderen van trainers voor de nog onbezette teams. Het ziet er nu naar uit dat het niet haalbaar gaat worden om 1 vaste trainer op elke groep te krijgen. Momenteel zijn we nog altijd druk bezig met de invulling hiervan.

Wanneer de situatie ongewijzigd blijft en er niemand beschikbaar is die een team 2x per week training zou willen en kunnen geven zullen we het op een andere manier moeten invullen:

Er wordt voor elk team, waar een trainer ontbreekt, een soort poule gemaakt. In deze poule zitten mensen (ongeveer 5) die wel een keer een training willen verzorgen maar het niet kunnen waarmaken om elke week of 2x per week een training te verzorgen. Er zijn dan hopelijk een 5-tal trainers per team, maar dit zorgt er wel voor dat elk team wekelijks kan blijven trainen. Vooraf dienen er dan vanzelfsprekend goede afspraken te worden gemaakt, maar dit zal duidelijk worden gecommuniceerd naar alle betrokkenen.

Wil je zelf een team training geven en hebben we je nog niet benaderd? Dat horen we graag. Ook als je na het lezen van dit bericht wel bereidt bent 1x per 2-3 weken een training te verzorgen aan een team (jeugd of senioren) horen we dit graag.

Heb je interesse of suggesties kun je dit mailen naar wouter_rexwinkel@hotmail.com .

Gerelateerde berichten

Leave a Comment