Pupil van de week: Thom Reinders

Omdat zondagmiddag de ronde van Italië door Berkelland dendert is de wedstrijd Sportclub Rekken tegen VIOS Beltrum verplaatst naar zaterdag 7 mei, aanvang 18.00 uur. Thom Reinders mag bij deze laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2015-2016 pupil van de week zijn. En Thom is daar heel erg blij mee.

Thom Reinders is geboren op 6 april 2005 en woont aan de Slemphutterweg samen met zijn ouders Tonny en Carolien en zijn 3 oudere zussen Demi, Carine en Celeste. Ook de trouwe hond Bruno, een Heidewachtel woont bij de familie en past op het huis. Ook is er een schaap met 2 lammetjes. Deze worden gevoerd en verzorgd door Thom. De familie runt op dit adres een boerderij met vleeskoeien. Verder hebben ze een vee en varkenshandel, een transportbedrijf en een slagerij.

Thom gaat in Rekken naar school. Op “OBS de Berkel” zit hij in groep 7 in de klas van de juffen Kim en Rianne. Thom vind gym en buiten spelen de mooiste vakken. “OBS de Berkel” is een fijne school en Thom gaat er graag naar toe. Thom heeft ook al goed over zijn toekomst nagedacht. Hij wil later het bedrijf van zijn ouders overnemen. Ongeveer het zelfde doen als zijn papa. Regelmatig gaat hij al mee met zijn vader de boer op. Hij wil graag snel de kneepjes van het handelen onder de knie krijgen.

Thom heeft genoeg goede vrienden. Bijna allemaal voetballen ze bij Sportclub Rekken. Hun namen zijn Jelle, Jesse, Youri, Krieke, Stef, Kayle en Bart.

Sinds februari 2012 is Thom lid van Sportclub Rekken. Hij is dus al weer meer dan 4 jaar bij onze club. Hij is begonnen te voetballen bij de F pupillen en speelt nu in de E1 van trainer Nick van der Luyt en leider Ties Diepenmaat. Hij speelt bij voorkeur rechtsachter en de E1 is een mooi team. En Sportclub Rekken is een mooie club waar alles goed is geregeld.

In zijn vrije tijd speelt Thom graag een potje kaarten. Ook is hij gek op andere spelletjes. Farming Simulator is zijn favoriete spel op de computer. En op TV kijkt hij vaak naar het programma Checkpoint. Verder is hij vaak actief in de tuin en vind gras maaien leuk om te doen. Ook helpt hij zijn vader op de boerderij met allerlei klussen.

Thom vind Nick van der Luyt de beste speler van Rekken. Arjen Robben is de beste voetballer van Nederland en Lionel Messi is de wereldster. Thom is supporter van FC Twente en vind Barcelona de mooiste club van de wereld.

Zaterdagavond gaat het dan gebeuren. Thom mag pupil van de week zijn bij de derby tussen Rekken en Beltrum. Om kwart over 5 moet hij zich melden en dan mag hij naar de kleedkamer van het eerste. En daarna  mag hij met de mannen van het beste elftal van Rekken  het veld op en mee doen met het warm lopen en helpen de keeper inschieten. Als dat allemaal geweest is gaat iedereen weer terug naar de kleedkamer waar de trainer de laatste aanwijzingen geeft. En dan komt het grote moment. De scheidsrechter komt zeggen dat het gaat beginnen. Thom mag als eerste samen met de scheidsrechter het veld op en mag de wedstrijdbal dragen. Op de middenstip mag Thom helpen bij de toss. Daarna mag hij proberen een doelpunt te maken. Thom is er op gebrand om de keeper van Beltrum te laten vissen zodat de spelers van Rekken kunnen zien hoe je de keeper van de tegenpartij moet verschalken. Dan begint de wedstrijd en Thom mag dan bij de reservespelers in de dug-out zitten. Na de wedstrijd worden Thom en zijn familie ontvangen in de bestuurskamer. Daar wacht allereerst een  groot bord patat. Verder zijn er cadeaus zoals een grote A4 foto van Thom en een schijfje met allemaal voetbal foto’s van Thom die voor deze gelegenheid zijn gemaakt. En dan is er nog een mooie oranje gekleurde voetbal. Alle spelers van Rekken en de trainer en de leiders zullen er hun naam op zetten. Tenslotte hopen wij van Sportclub Rekken dat Thom en zijn familie en alle vrienden en kennissen die hij heeft uitgenodigd een fijne avond zullen hebben.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment