Samenloop voor hoop

SAMENLOOP VOOR HOOP  Datum: 11 en 12 juni a.s
Plaats: Sportpark “de Bijenkamp”
SamenLoop voor Hoop is een lokaal wandelevenement om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. 24 uur lang lopen (wandelen) teamleden afwisselend op een parcours. Deze estafette staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Op een SamenLoop staan we stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de wandelestafette zijn er muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Zo maken we samen het verschil. Elke SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers. Altijd komen 3 vaste ceremonies terug:

De Openingsronde met survivors

Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en andere belangstellenden lopen mensen die kanker hebben of hebben gehad de eerste ronde over het parcours. Zo laten we zien dat er hoop is en dat we er voor elkaar zijn. 

De Kaarsenceremonie

’s Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. En met een speciale ceremonie herdenken we dierbaren, steunen we elkaar en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen.

De Slotceremonie

Na 24 uur wandelen loopt iedereen samen deze feestelijke laatste ronde. Aan het eind wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

Hoe kun je meedoen?

  1. Stel een team samen (10 tot 15 personen)
  2. Geef je team een naam
  3. Stel een loopschema samen voor je team
  4. Bedenk acties om geld in te zamelen voor het goede doel
  5. Indien je met je team wilt overnachten op het terrein (eigen tent), dien je dit vooraf te reserveren.
  6. Kosten per teamlid bedraagt 15 euro

Voor vragen of verdere info. neem dan contact op met berkelland@samenloopvoorhoop.nl of bezoek de website www.samenloopvoorhoop.nl/berkelland

 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment