Pupil van de week: Lynn Huitink

Zondag komt het pas gepromoveerde VVG ’25 uit Gaanderen naar “het Asterloo” om tegen Rekken te voetballen. De 10 jarige Lynn Huitink mag deze middag de pupil van de week zijn en daar is ze heel blij mee. Haar hele familie heeft ze uitgenodigd om te komen kijken evenals haar vrienden, buren en verder iedereen die ze kent.

Lynn woont aan de Lindevoort samen met haar ouders Eric en Ingrid en haar zussen Anne en Maaike en haar broertje Gijs. Thuis hebben ze een goudvis in een kom en buiten in een kleine vijver  wonen ook nog eens 3 goudvissen.

De familie Huitink heeft een autobedrijf op de Laarberg in Groenlo. Omdat ze het leuk vind is Lynn ook hier in haar vrije tijd regelmatig te vinden. Ze helpt haar mama bij het afruimen en schoonmaken van de tafels in de kantine, het opruimen van de balie en allerlei andere karwijtjes die moeten gebeuren. Huitink BV houdt zich bezig met autoverkoop, reparatie, onderhoud, APK keuringen, enz. Het bedrijf heeft een eigen schadeafdeling en een glas servicedienst. De trots van het bedrijf is een mooi ruim opgezette showroom met een grote parkeerplaats waar doorlopend ongeveer 80 occasions worden aangeboden. Bekende merken zijn Tayota, Opel, Renault, Peugeot, Volkswagen en Fort. Auto Huitink is ook een grote en zeer gewaardeerde sponsor van Sportclub Rekken. Op “het Asterloo” hangt een fraai groot reclamebord. Ook is het bedrijf kledingsponsor van het tweede elftal. Bij acties kan Sportclub Rekken altijd rekenen op de steun van auto Huitink.

Lynn is leerling van “OBS de Berkel” en zit in groep 7 bij de juffen Kim en Rianne. Het is een fijne school want er worden naast leren ook allerlei leuke dingen georganiseerd zoals koningsspelen en creatieve middagen. Op een creatieve middag ga je aan de gang met bakken, knutselen, kleien, schilderen en kunstwerken maken. Ongeveer èèn maal per maand worden er ook buitenactiviteiten georganiseerd, verzorgd door de sportfederatie Berkelland. Voetbal, hockey, tennis, atletiek en ook andere sporten komen dan aan bod. De lessen worden meestal door Waldo gegeven. Lynn wil later bij de politie. Dat lijkt haar een leuk en spannend beroep. Ooit hoopt ze bij de recherche te komen.

Lynn heeft een heel hechte vriendengroep. Wat opvalt is dat het niet allemaal meisjes zijn. Hun namen zijn Lotte, Anne, Jesse, Thom, Krieke, Kayle, Youri en Bart. De vriendengroep bestaat dus uit 3 meisjes en 6 jongens. De vriendengroep doet bijna alles samen. Samen buiten verstoppetje spelen of spelen op het schoolplein. In de zomer samen naar het zwembad in Rekken en in de winter soms naar zwembad Marveld in Groenlo. En niet te vergeten: samen kattenkwaad uithalen. Maar daar wil Lynn niet veel over vertellen.

Lynn speelt in het E team van de trainers Nick van de Luyt en Jorg Antvelink. Doelvrouw vind Lynn de mooiste plek in een team. Het komt goed uit dat ook de trainers in haar een talentvolle keepster zien. Ze hebben Lynn gevraagd om vaste keepster van de E te worden. Ze mag nu ook de keeperstraining gaan volgen.

Lynn laat weten dat ze Sportclub Rekken een heel fijne club vind. Naast voetbal word er nog veel meer georganiseerd. Ze noemt het voetbalkamp, de speurtocht en de playback show. Ook kijkt ze uit naar de penaltybokaal die volgende week is. Ze vind het extra spannend omdat je dan niet meer samen met je teamgenoten een goed resultaat neer moet zetten maar het nu helemaal alleen moet doen.

Lynn gaat vaak kijken als het eerste speelt. Wouter Rexwinkel vind ze de beste speler van Rekken. Memphis Depay vind ze de beste speler van Nederland en de Portugees Cristiano Ronaldo is de beste speler van de wereld. F.C. Twente is haar favoriete club in Nederland en Bayern München is de meest favoriete ploeg in het buitenland.

Zondag om 14.00 uur speelt Rekken z’n tweede thuiswedstrijd van dit seizoen tegen VVG. Wij van Rekken hopen dat het een mooie wedstrijd gaat worden en dat de pupil van deze zondag Lynn Huitink een onvergetelijke middag zal hebben.

 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment