Rekken D1 op de “Hunter-teamdag”

Rekken D1 was al om 10:00 uur op Papendal aanwezig en we konden ons in alle rust voorbereiden. De eerste wedstrijd was pas om 13:00 uur maar er was eerst nog een officiële opening met vlaggen parade en het voorstellen van de deelnemende teams. De Rekkense vlaggen deden het goed en waren al van ver te zien ! Klaas-jan Huntelaar was natuurlijk aanwezig om de teams succes en veel sportiviteit toe te wensen. Rond de velden stonden diverse attracties/clinics die met voetbal en/of bewegen hadden te maken. Rekken zat ingedeeld bij Vitesse , RBC Roosendaal en v.v.OSC  maar deze teams bleken allemaal een paar maten te groot voor Rekken en we kregen dan ook voetballes. Tegen Vitesse werd nog met 6-0 verloren maar tegen RBC en OSC werd het in 20 min. maar liefst 11-0 en 12-0. Schalke 04 ging in de finale na strafschoppen met de beker terug naar Duitsland. Maar de Rekkense jeugd  had het verder prima naar hun zin op de Hunter-teamdag. Ook de pers-conferentie onder leiding van Barbara Barend met Gertjan-Verbeek, Klaas-jan Huntelaar en Jeroen Manschot was leuk en de kinderen konden naar hartelust vragen stellen. Hoogtepunt was natuurlijk de prijsuitreiking van de Klaas-jan Hunterlaar foundation ! Rekken kreeg een speciale vermelding van de vader van Klaas-jan ,dat het als eerste club gelukt was om alle stemmen van de jury te bemachtigen !

Gerelateerde berichten

19 Thoughts to “Rekken D1 op de “Hunter-teamdag””

Leave a Comment