The Voice of Rekken 2015

Voetballers en voetbalsters, Zaterdag 24 – 01 – 2015 is het weer zover: The Voice of Rekken. Vorig jaar is dit mede dankzij jullie een succes geworden. Iedereen die voetbalt in de F, E, D, C of MC, mag meedoen. Dit mag met je hele team, maar natuurlijk ook in een groepje of alleen. Je mag ook vaker dan 1x meedoen. Er wordt weer in 2 categorieën gestreden, namelijk een E-F categorie en een D-C categorie. Zo heeft iedereen dus genoeg kans om te winnen!  Iedere deelnemer ontvangt een medaille. Ook zullen er een aantal gastoptredens zijn. De playbackshow begint om 14.30 uur in de kantine van Sportclub Rekken. Alle ouders, familieleden en vrienden zijn natuurlijk van harte welkom. Opgeven mag bij je eigen leider/trainer. Zet je nummer ook even op een CD’tje, of USB-stick en geef deze ook even af (je krijgt hem nadat we hem hebben opgeslagen weer terug). Opgeven of je nummer insturen mag ook via de mail, stuur dan even een mailtje naar:  wouter_rexwinkel@hotmail.com   Het zou leuk zijn als je meedoet.

voice1

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.