Steun Rekken op 23 oktober

Beste betrokkenen van Sp. Rekken,
Zoals jullie waarschijnlijk weten is Sp. Rekken één van de genomineerden voor het coöperatiefonds van de Rabobank (afdeling Eibergen). Sp. Rekken wil graag een kunstgrasveldje/voetbalkooi proberen te realiseren zodat er o.a. het gehele jaar door gevoetbald kan worden.  Alle genomineerde verenigingen dienen tijdens de ledenbijeenkomst op 23 oktober 2014 in de Klok (Eibergen), hun projecten te presenteren voor de aanwezige leden van de afdeling Eibergen. Deze avond mogen er alleen leden van de Rabobank van de desbetreffende afdeling komen en hun stem uitbrengen. Bent U geen lid van de Rabobank mag U hier niet naartoe en mag U dus ook niet meestemmen.

Als U klant bent bij de Rabobank bent U nog niet automatisch lid. Lid worden is een kleine moeite. Ga naar https://www.rabobank.nl/particulieren/servicemenu/leden/. Rechts op de pagina staat ‘wordt lid van uw bank’. Door hierop te klikken kunt U in een paar kleine handelingen lid worden.

Natuurlijk willen we graag veel stemmen binnenhalen om een zo hoog mogelijk bedrag binnen te slepen voor het project. We zouden het dan ook zeer op prijs stellen dat U lid wordt als U klant bent van de Rabobank. Mocht U Sp.Rekken willen steunen en uw stem willen geven, wordt dan zo snel mogelijk lid.

Hopelijk tot 23 oktober!

Alle genomineerde verenigingen dienen tijdens de ledenbijeenkomst van 23 oktober in De Klok te Eibergen, hun project te presenteren voor de aanwezige leden van de afdeling Eibergen. Zij brengen tijdens deze avond hun stem uit, waarmee ze bepalen welke prijs uw vereniging ontvangt. U bent dus al verzekerd van een prijs!

Gerelateerde berichten

Leave a Comment