Rekken 3 – Delden 3

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Delden op het programma. De uitwedstrijd tegen Delden hebben we met moeite winnend kunnen afsluiten. Bij iedereen staat deze wedstrijd nog op het netvlies, vanwege het “luiermoment” van Luc Wessels. Op het sportpark aangekomen, constateerden we 11 beschikbare spelers. Gelukkig heeft Ronald aangeven ook nog te willen spelen, zodat we toch nog 12 man hadden. De warming-up verliep voorspoedig, zodat we met frisse moed aan de wedstrijd konden beginnen. We begonnen redelijk goed aan de wedstrijd. We kregen kansen, maar ook Delden kwam een aantal keren dichtbij de Rekkense goal. De goal werd opnieuw verdedigd door Robert. Robert blijkt nog een verborgen talent te bezitten, namelijk keepen. Halverwege de 1st helft wisten we de eerste goal te maken door een mooi schot in bovenhoek van Eddy. Vlak voor rust kwam Delden nog vlakbij een treffer door een ietwat ongelukkig balcontact van Rob.
In de 2de helft werd Delden beter. We hadden geen enkele controle meer. Delden kreeg een hele serie, maar Robert hield ons op de been door zijn voortreffelijke reddingen op de doellijn. Tegen de verhoudingen in wisten we toch de 2-0 te maken door een mooi afstandsschot van Henk. Na deze treffer was Delden nog steeds beter. Het was een kwestie van tijd voordat Delden zou scoren. De verdediging kraakte en Delden wist te scoren, 2-1. Niet veel later werd ook de 2-2 gemaakt door alweer een prachtige treffer. Deze treffer was alleen iets minder prachtig voor ons. Na deze 2-2 pakten we de draad weer op en kwamen weer wat dichter bij de goal van Delden. Het was een hele spannende en enerverende slotfase. We kregen een aantal serie kansen, maar ook Delden kreeg kansen. Harm had zich onsterfelijk kunnen maken door een Bergkamp-achtige actie te verzilveren. De bal raakte helaas het houtwerk. Later wist Delden de 2-3 te maken. De laatste minuten hebben we nog alles op alles gezet om een gelijkspel uit het vuur te slepen. Dit resulteerde nog in een prachtig doelpunt van Pieter, 3-3.
Het “Man-Of-The-Match”-kistje was vandaag voor Robert. Hij had vandaag uitermate belangrijke reddingen. Waarschijnlijk wordt hij ook “Man-Of-The-Match-Season”, maar er zijn nog een paar spelers die roet in het eten kunnen gooien volgende week tegen Trias. Deze wedstrijd moet winnend worden afgesloten om een goed gevoel aan dit seizoen over te houden.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment