Rekken 3 – Grol 7

Vandaag stond de wedstrijd tegen Grol op het programma. Gezien de ranglijst was dit een geduchte tegenstander. We begonnen slecht aan de wedstrijd. In het eerste kwartier kregen we 2 goals tegen. Dit lag meer aan onze verdedigende kwaliteiten dan aan de aanvallende kwaliteiten van Grol. Na deze 0-2 pakten we de draad op en begonnen we beter te voetballen. De wedstrijd was rommelig, maar in het restant van de eerste helft waren wij de bovenliggende partij. Dit resulteerde uiteindelijk in de 1-2 vlak voor rust. Door deze goal was alles nog mogelijk.

In de 2de helft probeerden we tevergeefs de stand gelijk te trekken. Uit een corner wist Grol de 1-3 te maken. Het voelde alsof de wedstrijd al beslist was, maar we kregen nog steeds een paar goede kansen. De keeper van Grol stopte een geweldig schot op doel van Pieter. Toch wist Pieter 5 minuten voor tijd nog de goal te maken. Door deze goal leefden we nog even 5 minuten op. Helaas mocht dit niet meer baten.
Paul ten Brinke mocht vandaag het ‘Man Of The Match- kistje’ in ontvangst nemen. Het verlies van vandaag lag niet aan de verdedigende kwaliteiten van Paul, want hij speelde vandaag uitstekend.