Rekken 3 – Lochem 4

Op deze warme lentedag moest Rekken 3 voetballen tegen Lochem. We ondervonden weinig problemen van het uurtje minder slaap. Er werd degelijk aan de wedstrijd begonnen. De eerste helft gaven we weinig weg en werden een paar keer gevaarlijk via vrije trappen van Harm. Onze stand-in leider Ronald had de zaakjes goed op orde. De 2de helft was een spektakelstuk. In de 2de helft kwam Danny van Rekken 4 binnen de lijnen. In korte tijd werden er drie goals gemaakt… door de Rekkenaren. Eerst was er een prachtige goal van Danny. Later was er een enorme rush van Jochem A. Deze rush werd verzilverd in een goal. Daaropvolgend was er nog een hele mooie goal van Bram ten Barge. Na de 3-0 was de wedstrijd gespeeld en konden we hem rustig uitspelen. Het was een zeer gezellige derde helft. Even was er nog discussie of we naar het prachtige Buurserzand zouden gaan, maar we kwamen tot de conclusie dat dit niet z’n geschikt uitje was. Barbecueën leek de harde kern van Rekken 3 een betere optie. Al met al was het een erg gezellig en zonnige voetbaldag.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment